Agerer du som leder? Invitation til medlemsarrangement

Oplæg om ledelse for filminstruktører – med Mikael Trolle.

For medlemmer af Danske Filminstruktører

Tirsdag d. 30. maj kl. 16 – 18 i foreningens lokaler 

At være filminstruktør er at være leder. Leder af sit eget arbejde, leder i processen med at få sin idé til at opstå, få lavet filmen og få den op på lærredet. Og dog er det et lederskab, som er under pres fra alle mulige kanter, DFI, TV, producenterne….fortsæt selv. Vi er, som instruktører, ledere i en præstationskultur. Hvad er karakteren af de egenskaber, der skal til for at få det til at fungere?

Mikael Trolle er landsholdstræner for det danske herrelandshold i volleyball. Hvorfor kommer en toptræner fra sportens verden og holder et oplæg for danske filminstruktører?

Det gør han fordi han, gennem sit trænerjob, har fået en stor og inspirerende viden om, hvad det vil sige at være leder af et præstationsteam. Hvad det vil sige at motivere, at skifte retning midt i vadestedet og hvordan sikrer man, at man ikke som leder bliver tiltagende irrelevant? Mikael Trolle har holdt mere end 500 foredrag og udgivet 2 bøger om ledelse, og så har han tidligere været ekstern rådgiver for bl.a. Den Kongelige Ballet og DR TV Drama, så det er ikke en ukendt verden, han stiller sig op overfor.

Selv siger han: ”Uddannelsen som leder er vanskelig. Kunsten er at opdage, hvordan ledelse fungerer for mig og hvordan jeg gennem mit personlige lederskab kan skabe den optimale præstation gennem andre. Det er dét, der er ledelsesopgaven. Ledelse afspejles således i det, vi gør og ikke i resultatet af det, vi gør.” Det er derfor Mikael Trolle holder oplæg for os. Han vil give os et indblik i, hvad det vil sige at være en leder, der ikke bliver ramt af tiltagende irrelevans.

Arrangementet er gratis og vi byder på snacks & drikkelse. Tilmeld dig på mail@filmdir.dk.

Vi glæder os til at se jer!