Connect brancheseminar om unge, indhold og nye relationer

Det Danske Filminstitut inviterer torsdag den 7. februar 2019 kl. 15 til brancheseminaret CONNECT, der sætter fokus på unge.

På CONNECT dykker vi ned i ungdomsgenerationen – i publikum, indholdsskabere, ungdomskulturer og tendenser.

Denne gang kigger vi bl.a. nærmere på unge og identitet. Vi giver mikrofonen til oplægsholdere, der deler deres viden, ideer og erfaringer. Vi får bl.a. besøg af:

Cecilie Nørgaard, Mangfold // Erik Struve Hansen & Nynne Duvå Hall, DR UNG // Instruktør Kaspar Astrup Schröder & skatecrewet Don’t Give a Fox // Instruktør Emil Langballe.

Det endelige program offentliggøres på www.dfi.dk/connect i januar 2019.

Tilmelding & info

Tid: Torsdag den 7. februar 2019 kl. 15.00-18.00 med efterfølgende networking drink.

Sted: Det Danske Filminstitut, Cinemateket, Asta Bio, Gothersgade 55, 1123 København K

Pris: 240,- DKK ekskl. moms / 300,- DKK inkl. moms

Tilmeldingsfrist: Torsdag den 31. januar 2019

Tilmeld dig her

Om CONNECT

CONNECT er et tværfagligt forum for inspiration og viden med fokus på unge – både som generation, som publikum og som indholdsskabere.

CONNECT kigger på tendenser i såvel brede som smalle ungdomskulturer og udforsker forskellige tilgange til indhold, fortælleformer og produktionsmåder til unge.

Hensigten med CONNECT er at dele viden og styrke samarbejder på tværs af brancher og fagligheder og at bidrage til en samtale om unge, fremtidens fortællinger, publikum og indholdsskabere.

CONNECT rummer brancherettede seminarer, workshops, tværfaglige partnerskaber og andre aktiviteter med fokus på de unge generationer.

Kontakt

Mathilde Rosendahl Philipsen
Projektleder
Tlf. + 45 3374 3478
mathilderp@dfi.dk

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute