Copenhagen Short Film Festival 3.-13. november

Det korte filmformat hyldes på det store lærred under Copenhagen Short Film Festival, der indtager byen med filmvisninger og events mellem 3. – 13. november. 

Fra den 3.-13. november slippes kortfilmene løs i biografen, når den tiende udgave af Copenhagen Short Film Festival løber af stablen på spændende venues i hele København. Det fulde program spænder over kortfilm i alle genrer og fra hele verden, samt sjove events, spændende masterclasses og en festlig prisuddeling.

Over ti dage stiller festivalen skarpt på unge og etablerede filmskabere, 16mm film, uhyggelige horror-shorts, den ypperste danske og internationale animation, queer kortfilm og rigtigt meget andet – alt sammen præsenteret i indbydende og nøje udvalgte filmblokke.

Udover filmvisninger vil der være sjove events såsom middag og kortfilm, masterclasses om blandt andet sounddesign med Brian Dyrby og animation med Mette Tange og Mikkel Mainz. Der vil også være en prisuddeling, hvor etablerede kræfter i det danske og internationale filmmiljø kårer New Danish Talent, Bedste danske kortfilm, Bedste internationale kortfilm og Bedste danske animationsfilm.

Festivalleder, Betina Husen, siger om programmet:

Vi er så spændte på at dele vores kærlighed til kortfilm med et publikum igen, og det er kun på sin plads, at vi i vores tiende udgave af CSFF har samlet et så massivt og mangfoldigt program med over 100 kortfilm fra hele kloden. Vi viser film fra Kasakhstan og Kroatien til Venezuela og Sydkorea. Der vil bestemt være noget for enhver smag.

Du kan finde programmet og læse om årets film på festivalens hjemmeside her.