Dansk Skuespillerforbund inviterer til åben filmcasting-præsentation

Kære filminstruktører
   
Dansk Skuespillerforbund afholder i efteråret en åben film casting-præsentation for vores medlemmer, og det er vores fornøjelse at invitere dig til at deltage i vores panel af instruktører og castere.

Fredag, den 23. november 2018 kl. 10.00 til 17.00.
DSF Studio, Tagensvej 85, 2. Sal, 2200 København N

Som paneldeltager får du et unikt indblik i vores medlemmers store potentiale og alsidighed – med andre ord vil du på forholdsvis kort tid blive præsenteret for en bred skare af skuespillere.
Medlemmerne vil spille en scene efter eget valg på ca. 3 min. 
Som paneldeltager har du pga. den stramme tidsplan ikke mulighed for at give respons til det enkelte medlem under selve auditionen.
 
Til gengæld får du udleveret en deltagerliste, og til den enkelte deltagers præsentation får du et CV, billede og kontaktoplysninger i tilfælde af, at du senere vil i kontakt med deltagerne.

DSF Studio står for det praktiske omkring arrangementet og sørger for mad og drikke gennem dagen. Det eneste du skal gøre er at møde op!
Vi håber, du har lyst til at deltage – det er også en god mulighed for at hilse og netværke med andre inviterede instruktører og castere.

Tilmelding senest onsdag, den 17. oktober til Karin Iwersen, DSF Studio, ki@skuespillerforbundet.dk, telefon 33 24 22 00.

OBS. Der er også mulighed for at deltage i en mindre del af arrangementet, i så fald giv os besked om i hvilket tidsrum, du kan være til stede.
 
Venlig hilsen
 
Karin Iwersen
DSF Studio