Er du kunstner og ansøger til et ophold i Rom?

Det er muligt for alle nordiske kunstnere at søge om et ophold i Kunstnerhuset Skandinavisk Forening, som ligger i bydelen Trastevere i Rom. I  i et vidunderligt område og et 500 år gammelt hus. På taget har vi en 200 kvm. Stor terrasse med møbler og parasoller til fri afbenyttelse.

Stipendiaterne (artists in residence) skal søge om ophold til et stykke arbejde/projekt, hvor du har brug for arbejdsro. Der vil også være mulighed for samvær med andre kunstnere fra norden. Man kan søge om 1. måneds ophold i et stort værelse med dobbeltsenge, hvor man også kan få besøg. Man betaler kun et lille beløb til rengøring og får selve opholdet gratis. Der er wifi, fælleskøkken, vaskemaskiner etc.

Sekretariatet i kunstnerhuset hjælper dig til rette og assisterer på alle måder. Vi vil gerne have flere danske ansøgninger, og da din ansøgning indgår i en stor pulje, er det en fordel at gøre sig umage med den. Det er oftest meget inspirerende ophold, vores stipendiater får. Du kan vælge en måned fra 1. september 2016 – juli 2017. God fornøjelse.

Ansøgningsfrist kun én gang årligt d. 1. april, og der kan søges helt fra 1.februar – 1. april 2016.

Gå ind på websitet  www.circoloscandinavo.it  og klik på ny website. Under Residency Program finder du info og application formularen. 

Deadline d. 1. april 2016