Filminstituttet: ‘Hvordan opstår intime scener i film og TV?’

Filminstituttet afholder mandag d. 16. januar kl. 19:15 eventet ‘Intimitetskoordinatoren – hvordan opstår intime scener på film og TV?’.

Mød Miriam Schön Raagaard, Danmarks første uddannede intimitetskoordinator, som vil fortælle om sit arbejde, samarbejdet med instruktører og skuespillere, og hvorfor det er så vigtigt med en mellemmand mellem skuespillerne og instruktøren i de intime scener. I debatten deltager også skuespiller Clint Ruben (‘Venuseffekten’) samt filminstruktør Jonas Risvig (‘Salsa’, ’Drenge’ og ’Zusa’). Samtalen vil foregå på dansk og varer ca. 40 min. Herefter vises filmen ’100 % flået kærlighed’ af instruktør Malthe Saxer, som Miriam har været koordinator på.

100 % flået kærlighed (2021)

Instruktør: Malthe Wermuth Saxer

Om filmen:
En kvinde og en mand er taget til verdens ende, et gammelt fyrtårn ved siden af en stor motorvejsbro, for at dyrke deres nærmest ulækre forelskelse. Men pludselig en dag forsvinder alle kvindens følelser for manden som et lyn fra en klar himmel. Og hvad gør man så? Kæmper man? Giver man op? Hvordan ved man om man skal være sammen eller ej? Hvilken disciplin kræver kærlighed?

Læs mere om eventet og køb billetter her.