Digitalt ledelsesseminar med erhvervspsykolog Louise Dinesen

Foto: Mads Stigborg

Vi inviterer til digitalt seminar om instruktørens rolle i forebyggelse og afhjælpning af grænseoverskridende adfærd med erhvervspsykolog Louise Dinesen, der bl.a. har bistået filmbranchen i sager om krænkelser.  

Tirsdag den 9. marts kl. 15.30 – 17.30

Hvad? Når det drejer sig om at håndtere sager om grænseoverskridende adfærd, har producenten det formelle ansvar. Men som instruktør, har du et uformelt ledelsesansvar, hvor du kan gøre meget for at forebygge og afhjælpe grænseoverskridende adfærd. Det arbejder vi med på seminaret. 

Hvordan forebygger vi? Som instruktør og uformel leder kan du, i en forebyggende tilgang, arbejde med bl.a. normsætning, opbygning af psykologisk tryghed, rammesætning for de folk, der arbejder på dit hold, og på den måde, medvirke til at forebygge grænseoverskridende adfærd.

Hvad skal vi være opmærksomme på? I forebyggelse og afhjælpning af grænseoverskridende adfærd er det vigtigt at tale om magt, og den frivillige underkastelse mennesker gør, overfor dem med særlige positioner og særlig status. Vi taler også om, hvilket etisk ansvar, der følger med magten. På seminaret vil du også blive bevidst om din egen magt som leder og instruktør.

Louise Dinesen er autoriseret arbejdsmiljørådgiver af Arbejdstilsynet, og er en af landets førende eksperter på området for krænkelsesproblematikker i erhvervslivet. Louise har i mange år været tilknyttet Københavns Universitet, og er i dag Chefpsykolog i Hartmanns, rådgiver hos Mandag Morgen og redaktør på Tidsskriftet Erhvervspsykologi. Louise har mere end 15 års erfaring med undersøgelser og indsatser inden for psykosocialt arbejdsmiljø. 

Vi sender invitation ud til workshoppen på mail til alle medlemmer med link til deltagelse.