Invitation til The ViZARTS Summit 2019

Har du mod på at udforske de kunstneriske muligheder, som de nye digitale real-time teknologier giver filmmagere og animatorer?
Vil du være med til at skabe fremtidens filmiske fortællinger?

På det kommende tre-dages ViZARTS Summit i København 3.-5. december vil du møde ligesindede instruktører, animatorer, fotografer, producere, skuespillere, forfattere, spiludviklere, programmører, vfx grafikere og teknikere.
Måske møder du nye holdmedlemmer til dit næste projekt?

På programmet er der 7 ekspertoplæg og 14 korte “HyperTalks”, som vil inspirere dig til at tænke nyt.
Vi har bl.a. inviteret Ian Lowe fra Dolby Vision, som vil fortælle om hvordan man kan udnytte de nye HDR muligheder kreativt. Vi kommer også bag scenerne på ‘Kaptajn Bimse’, som anvender kombinationen af live-action og spilteknologier i produktionen – når Thomas Borch Nielsen og Kirsten Skytte øser af deres erfaringer. Du kommer også til at høre om animationsproduktion i Unity for Lego og hvordan VFX kan udnytte real-time mulighederne nu og i fremtiden.

I demo området kan du opleve, hvordan de nye teknologier fungerer i praksis. Her kan du se hvordan real-time værktøjer kan udnyttes til at skitsere ideer og til at skabe nye former for (interaktive) filmiske fortællinger til forskellige platforme.
Prøv at instruere en computerskabt karakter eller animér selv dens ansigt med dit eget ansigt, med det udstyr der f.eks. har været brugt til the Hulk i “Avengers Endgame” og i computerspillet “Red Dead Redemption 2”. Du kan også prøve at optage en scene med skuespillere foran en stor LED videovæg, hvor baggrunden er “Live”, fordi den bevæger sig i forhold til det håndholdte kamera – greenscreen er oldschool!

Hvis du har mod på det, kan du også selv prøve mulighederne af på en af de 7 workshops, hvor du kan bidrage med dine egne ideer. Du behøver ikke at have tekniske forudsætninger, for du kommer til at arbejde sammen med tekniske eksperter.
Du kan for eksempel arbejde med “Virtual Productions”, hvor man kan pre-visualisere sine ideer, udvikle nye genrer baseret på visuelle effekter, bygge en 3D location fra scratch som du kan filme håndholdt med et virtuelt kamera, eller skabe interaktive historiefortællinger, der tilpasser sig publikum.

Du er velkommen til at være med alle tre dage eller at deltage i enkelte aktiviteter.
Arrangementet er gratis og foregår i København på Aalborg Universitets campus i Sydhavnen.

Facebook event: https://www.facebook.com/events/396060401323058/
Fuldt Program: https://vizarts.aau.dk/
Tilmelding: https://tinyurl.com/VizartsSummit2019

ViZARTS er støttet af Nordisk Film Fonden, Aalborg Universitet og Samsung.