Pitch Me Baby 2023 – tilmelding er nu åben


Bobler du over med gode idéer, der bare må laves til kortfilm? Så skynd dig at skrive dem ned og send dem afsted til Danmarks største pitching-konkurrence for kortfilmidéer.

For 13. år i træk præsenterer Odense International Film Festival konkurrencen Pitch Me Baby i samarbejde med Danske Filminstruktører og Danske Dramatikere. 

Pitch Me Baby er konkurrencen, hvor de to bedste kortfilmidéer bliver fundet og præmieret med arbejdslegater for i alt 50.000 kr. Er din idé blandt de otte, der kommer igennem nåleøjet, skal du pitche den live foran en jury med kompetente kræfter fra filmbranchen og ikke mindst et engageret publikum. På fem minutter skal du overbevise juryen om, at netop din idé fortjener prisen for dermed at komme skridtet nærmere og blive realiseret. 

1. præmie: 35.000 kr.

2. præmie: 15.000 kr.

 

Tilmelding

Vi modtager idéer fra såvel erfarne filmskabere, primært instruktører, manuskriptforfattere og skuespillere, som helt nye og uprøvede talenter.
Alle bidrag er velkomne: fiktion, dokumentarisme, animation m.fl.
Gennemsnitligt modtager vi omkring 100 idéer til kortfilm indenfor alle genrer.

Frist for tilmelding til Pitch Me Baby er d. 30. juni kl. 12. 
Indsendte bidrag får svar senest d. 25. juli.
Konkurrencen finder sted torsdag d. 31. august under OFF23. 

Læs mere om konkurrencen og tilmeld dig her.


Sidste års vinder af Pitch Me Baby Alexander Saul fortæller om sin deltagelse i konkurrencen:

Jeg deltog i Pitch Me Baby 2022, hvor jeg stod over for den mest skræmmende oplevelse hidtil, men som jeg også er mest stolt over. Det var en unik mulighed for at teste og udvikle min filmidé og træde ind i rollen som filmskaber. Pitch Me Baby er ikke kun en konkurrence, men også en mulighed for at lære og vokse som filmskaber i et inkluderende fællesskab, hvor alle er på lige fod med hinanden, uanset baggrund og erfaring. Dialogen, der blev skabt, når min pitch blev udfordret af etablerede filmfolk og publikum, var en meget givende oplevelse. Det hjalp mig med at finde frem til kernen af min fortælling og finde ud af, hvor interessen lå. Det var afgørende for at realisere min filmidé og få den ud i verden, samt finde et fællesskab blandt ligesindede filmskabere, som jeg aldrig har haft før.