Workshop på Filmskolen: Idéudvikling med filminstruktør Michael Madsen

Ønsker du at udvikle, udforske og udfordre din personlige kreativitet som filmskaber? I en fire-dages workshop på Filmskolen vil Michael Madsen vende kreativitetsbegrebet på hovedet og hjælpe dig med at udvikle dig selv som instruktør eller manuskriptforfatter. 

Under overskriften ‘Workshop for individuals with absolutely no idea for a film’ (WFIWANIFAF) vil Michael Madsen i denne workshop tage afsæt i den ikke-eksisterende idé, med en række konkrete øvelser og grundlæggende spørgsmål om filmkunsten med målet om, at du går derfra med en række kreative værktøjer, som du vil kunne benytte i jagten på din næste film eller udvikling af et nyt projekt.

Det er i denne workshop legitimt ‘at være totalt blank’ og derved diskvalificeres de fleste filmworkshops underliggende mål, nemlig pitchen. Workshoppen interesserer sig derimod indgående for selve forudsætningen for enhver pitch, nemlig at filmskaberen med sig selv ved, hvorfor og hvordan denne partikulære films hidtil usete land må betrædes. Med andre ord har man her en mulighed for at fjerne tanken om, at eventuelle evner forpligter, ifølge underviseren Michael Madsen.

Workshoppen vil foregå på følgende datoer: 30/05/2023, 31/05/2023, 15/06/2023 og 16/06/2023.

Motiveret ansøgning om deltagelse til workshoppen sendes på email til efteruddannelsen@filmskolen.dk senest den 19. maj 2023.

Læs mere om workshoppen her.